Mennyire működik Magyarországon a regionalitás?

Mennyire működik Magyarországon a regionalitás?

Az I Love Hazai podcast speciális, angol nyelvű adása

Az I Love Hazai podcast legújabb adásának fókuszában a magyar regionalitás áll. A beszélgetés során kitértünk a kisvállalkozásokra, a Régiók Kincsei programra és annak aktuális helyzetére. Az epizód elején Eduard Vonier, a SPAR beszerzési igazgatója megosztotta velünk, hogy milyen célokkal és…

Miért elengedhetetlen a branding a sikeres piaci jelenléthez?

Miért elengedhetetlen a branding a sikeres piaci jelenléthez?

Az I Love Hazai podcast legújabb adásában a branding volt a téma, hallgasd meg!

A legújabb podcast epizódunkban Nagy Gergely reklámszakemberrel, Janó Dávid marketing-vezető helyettessel és Kiss András vállalkozóval a hatékony márkaépítés világában mélyültünk el. Az adás elején a szakértők márkastratégiai kérdésekre válaszoltak, kiemelve a marketingstratégia előnyeit, és…

Mik az újonnan bevezetett EPR rendszer nehézségei, és mi köze van a környezetvédelemhez?

Mik az újonnan bevezetett EPR rendszer nehézségei, és mi köze van a környezetvédelemhez?

Hallgasd meg a legújabb I Love Hazai epizódot!

  Ebben az adásban Dr. Kiskovács Miklós jogi tanácsadóval és Gál Attila méhésszel beszélgettünk az EPR (kiterjesztett gyártói felelősség) rendszer lehetőségeiről és kihívásairól, illetve egy méhészeti vállalkozás mindennapjairól. Az epizód során elmélyültünk az EPR rendszer részleteiben, és…

Finom, magyar és “mentes” 

Finom, magyar és “mentes” 

Folyamatosan nő azoknak az embereknek a száma, akik egyes ételeket mellőznek ételallergia vagy ételintolerancia miatt. Szerencsére a boltok polcain is folyamatosan gyarapodnak a különböző „mentes” élelmiszerek, sőt, egyre több ilyen, kiváló minőségű speciális magyar élelmiszer közül tudunk már…

Kálci, a kelt tészták koronázatlan királynője

Kálci, a kelt tészták koronázatlan királynője

Új sorozatunkban a 2022/2023-as Hungaricool influencer zsűritagjaival beszélgetünk az ő gasztronómiai útjukról, illetve arról, hogy milyen élményekre tettek szert a termékverseny ideje alatt.  Horváth-Boros Klára, a Kálci receptjei blog szerzője okleveles vegyészként végzett a Szegedi…

Legújabb podcast epizódunkból megtudhatod miért fontos a klímatudatos étkezés

Legújabb podcast epizódunkból megtudhatod miért fontos a klímatudatos étkezés

Ezúttal a klímatudatos étkezés kérdéskörét boncolgattuk. Szöllősi Réka élelmiszerpiaci tanácsadóval, Dalmadi Júlia élelmiszer futuristával, illetve Fehér Melinda és Kulcsár Róbert vállalkozó házaspárral beszélgettünk legújabb adusnkban Miért nem elég ha mi, fogyasztók változtatunk az étkezési…

Andi, az egészséges hedonista

Andi, az egészséges hedonista

Új sorozatunkban a 2022/2023-as Hungaricool influencer zsűritagjaival beszélgetünk az ő gasztronómiai útjukról, illetve arról, hogy milyen élményekre tettek szert a termékverseny ideje alatt.   Hargitai-Kovács Andrea a pénzügy világát hagyta ott egy rákos megbetegedés miatt. A gasztronómia és a…

süti beállítások módosítása