Legújabb podcast epizódunkból megtudhatod miért fontos a klímatudatos étkezés

Ezúttal a klímatudatos étkezés kérdéskörét boncolgattuk.

ilovehazai-podcast-postcover-1920x1080_jpg_2.jpg

Szöllősi Réka élelmiszerpiaci tanácsadóval, Dalmadi Júlia élelmiszer futuristával, illetve Fehér Melinda és Kulcsár Róbert vállalkozó házaspárral beszélgettünk legújabb adusnkban

Miért nem elég ha mi, fogyasztók változtatunk az étkezési szokásainkon, miért van szükség arra is, hogy az élelmiszer-előállítók is tegyenek lépéseket a fenntarthatóság érdekében? Lassíthatjuk-e és ha igen, mivel a klímaváltozás hatásait? Mit tud tenni egy vállalkozó, hogy fenntarthatóbb terméket állítson elő? Milyen változásoknak nézünk elébe az elkövetkező évtizedben, és miért lesz egyre fontosabb a növényalapú táplálkozás?

A beszélgetésből kiderül, hogy nem minden a csomagolás, és hogy nemcsak a vállalkozók, hanem a fogyasztók is tudnak lépéseket tenni egy fenntarthatóbb jövő kialakítása érdekében.

Vendégeink: Szöllősi Réka (Élelmiszervilág Consulting), Dalmadi Júlia (Ételmentő), Fehér Melinda (Tunki-Tunki), Kulcsár Róbert (Tunki-Tunki)

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricool.blog.hu/api/trackback/id/tr9218223955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása