Mik az újonnan bevezetett EPR rendszer nehézségei, és mi köze van a környezetvédelemhez?

Hallgasd meg a legújabb I Love Hazai epizódot!

 ilovehazai-podcast-postcover-1920x1080_jpg-2.jpg

Ebben az adásban Dr. Kiskovács Miklós jogi tanácsadóval és Gál Attila méhésszel beszélgettünk az EPR (kiterjesztett gyártói felelősség) rendszer lehetőségeiről és kihívásairól, illetve egy méhészeti vállalkozás mindennapjairól.

Az epizód során elmélyültünk az EPR rendszer részleteiben, és elhangzott az is, hogy vállalkozóként milyen kötelezettségekkel kell kalkulálni, hogy betartsuk ezt az EU-s jogszabályt. Megtudtuk, mi az a körforgásos gazdaság, és hogy milyen felelősséggel jár vállalkozni a környezetvédelem szempontjából.

Szó volt továbbá a bio- és újhullámos méhészetről, és arról, hogy Attila milyen tapasztalatokat gyűjtött külföldön. Megismertük, hogy kisvállalkozóként milyen lehetőségek rejlenek a Régiók Kincsei programban, és hogyan lehetsz kiemelkedő ezen a területen. Nem utolsó sorban pedig elhangzott az is, hogy milyen lépéseket lehet tenni a környezeti fenntarthatóságért a méhészeti területen.

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricool.blog.hu/api/trackback/id/tr7318242609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása