Újabb rangos elismerést nyert a Hungaricool és a SPAR beszállítói Akadémia

img_4678.jpg

A Magyar Marketing Szövetség kilencedik alkalommal hirdette meg a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára a Marketing Diamond Awards pályázatot. 2024. február 7-én, az Etele Cinemában tartott díjátadó rendezvényen a SPAR újabb három díjjal lett gazdagabb: a Hungaricool a B2B marketing és Image-márkaépítés kategóriában, a SPAR Beszállítói Akadémia pedig az Esemény, eseményalapú aktiváció kategóriában kapott elismerést.  

A Marketing Diamond Awards nem pusztán abban különbözik a többi szakmai díjtól, hogy a szerényebb forrásból kivitelezett megoldásokat, kampányokat, illetve programokat is elismeri, hanem egyedülálló annak zsűrizési módszere is. A pályázat zsűrijében idén az ügynökségi oldalt 14, míg a hirdetőket összesen 20 szakember képviselte. A díjra évről-évre egyre többen pályáznak, a 2023-as nevezési időszakban 83 cégtől 17 kategóriában összesen 294 pályázat érkezett be, amelyből 225 pályázat ért el gyémánt elismerést. Idén a legnépszerűbb nevezési kategóriák az Image-márkaépítés és a Rendezvények voltak - az a két kategória, ahol a SPAR is díjjal tért haza. 

„Büszke vagyok, hogy újabb három szakmai díjat nyertünk, ez az elismerés további motivációt ad nekünk a 2024-es évre. Köszönöm minden munkatársamnak, akikkel együtt dolgoztunk a programon, illetve köszönöm a SUPER11 és a ContentPlus ügynökségnek, akik a színvonalas kivitelezésében segítettek.” - mondta Tollas Attila, a SPAR Magyarország regionális beszerzési csoportvezetője és a Hungaricool  program vezetője a díjátadón. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricool.blog.hu/api/trackback/id/tr1818326177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása