Mennyire működik Magyarországon a regionalitás?

Az I Love Hazai podcast speciális, angol nyelvű adása

ilovehazai-podcast-postcover-1920x1080_jpg-4.jpg
Az I Love Hazai podcast legújabb adásának fókuszában a magyar regionalitás áll. A beszélgetés során kitértünk a kisvállalkozásokra, a Régiók Kincsei programra és annak aktuális helyzetére.
Az epizód elején Eduard Vonier, a SPAR beszerzési igazgatója megosztotta velünk, hogy milyen célokkal és motivációval indult el Magyarországon a Régiók Kincsei program. Emellett bemutatta, milyen termékeket kínál a kezdeményezés, és milyen előnyei vannak regionális szinten.
Bárány Tamás tanácsadó tovább folytatta a beszélgetést, koncentrálva a kisvállalkozások márkaépítésére és gazdasági helyzetére. Személyes tapasztalataiból kiemelt olyan példákat, amelyek jól szemléltetik, hogyan képesek a kisvállalkozók hatékonyan profitot termelni, és hogyan járul hozzá ehhez a Régiók Kincsei program.
Az adásban a meghívott vendégek megosztották velünk az általános fogyasztói visszajelzéseket, valamint szó esett az inflációról és a kisvállalkozói árazásról. Az utolsó percekben pedig hasznos tanácsok hangzottak el a kisvállalkozói életmóddal kapcsolatban.

Az angol nyelvű különkiadás házigazdája ezúttal Drew Leifheit volt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricool.blog.hu/api/trackback/id/tr7618281187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása