Roppanós finomságok

Bemutatjuk a 2023-as Hungaricool győzteseket

hbp02629_retus.jpg

Sajtos rudacskák sajtos, szezámos, vagy köményes szórással. Így, leírva talán semmi különleges vagy meglepő, a termék mégis elvarázsolta a Hungaricool termékverseny zsűrijét.

A Hungaricool győztesei közé bekerült Zucker Kft. 2022-ben Sopronban nyitotta meg cukrászdáját. Dr. Huszár Henrik, az egyébként jogászként dolgozó cégtulajdonos társaival nem valami divatos gasztro irányzatot akart követni, sokkal inkább a COVID alatt háttérbe szorult cukrászdába járást akarta a hagyományos ízek iránti igénnyel összekapcsolni.

hbp02516-2.jpg“A cukrászdához tartozó üzemben több, mint 60 féle terméket gyártunk. Ennek egy része a cukrászdába kerül, de marad még azon kívüli eladásra is. Ezek egyike a sajtos rúd is.  A többféle szórással készülő roppanós rudacskák a “nagymama receptje” szerint készülnek, jól átsütve, nem zsírosan.”

Irány a Hungaricool

 

Henrik az interneten fedezte fel a Hungaricool termékverseny pályázati felhívását és rögtön arra gondolt, hogy mindenképpen érdemes lenne pályázni. Nem a mindenáron nyerni akarás, sokkal inkább a kíváncsiság vezérelte: “Tudni akartuk, hogy vannak-e esélyeink, felfigyel-e ránk egy nemzetközi cég? Már annak is örültünk, amikor bekérték tőlünk a termékmintát, azt pedig még nagyobb sikerként értük meg, amikor felkerültünk a szűkített listára. Azt, hogy végül a többszáz jelentkező termék közül bekerültünk a győztesek közé, még ma is nehezen tudjuk elhinni.”

A győzelem kötelez

 

A Hungaricool korábbi győzteseivel beszélgetve kiderült, hogy az igazi verseny csak a győzelem után következik. Ilyenkor versenyezni kell az idővel, a kapacitással, a minőséggel. Ezt erősítik meg a mostani győztesek is. 

A zsűri eredményhirdetése óta a Zucker Kft-nél is felpörögtek a dolgok. A minőségellenőrzés, a pénzügyi átvilágítás ebben szinte csak apróságnak számít.

“Mi szerencsések vagyunk, hiszen több másik Hungaricool-győztessel ellentétben mi saját üzemünkben gyártjuk a termékünket. Azzal viszont, hogy “dobogósként” az INTERSPAR áruházakban is megjelenünk, léptékváltásra van szükség.”

hbp02722.jpg

A soproni üzem már elkezdte a megfelelő előkészületeket: a nagyobb volumenű gyártáshoz új gépekre és az eddiginél több kollégára van szükség.

“Sok a munka, de közben rengeteget tanulunk. A gyártás megszervezése, a megfelelő termékcímke, a vonalkód elkészítése, a logisztika kialakítása - mind izgalmas feladat!”

Egyelőre a sajtos rudacskák piacra kerülésének menedzselése a feladat, de a soproni társaság nem titkolja, hogy máris vannak további termékötleteik is. Bár szinte még fel sem fogták, hogy a Hungaricool győztesei, (kérésünkre) üzentek a következő Hungaricool termékverseny indulóinak: a legjobb taktika a hosszú távú gondolkodás és a lépésről lépésre való haladás.

Dr. Huszár Henrik és csapata számára a hosszú távú cél egyszerűnek hangzik: a piacon maradni. A megvalósítása messze nem ilyen egyszerű.

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricool.blog.hu/api/trackback/id/tr4818125998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása