“Nagy ugrás” - a Hungaricoolról a TV2-ben

Nézd meg a videót!

screenshot_2023-04-20_at_13_10_40.png

A Nagy Ugrás számunkra nem az egykori kínai gazdaság kísérletet jelenti, hanem azt a hihetetlen változást, amit a Hungaricool termékverseny hoz a nyertes vállalkozók életébe. Az elmúlt évek bebizonyították, hogy a győztesek 3-5 éves “időugráson” esnek át, a versenynek köszönhetően hirtelen akkorát lép előre a vállalkozásuk.

Ezekben a hetekben kezdődik a Hungaricool 4. évadának “premierje” az INTERSPAR áruházakban, ennek alkalmából vendégeskedett újra a TV2 Mokka című műsorában a termékverseny társszervezője, a K&H Bank nevében Rammacher Zoltán kkv-marketing és értékesítés támogatás vezető és Tollas Attila, a SPAR Magyarország regionális beszerzési csoportvezetője, a Hungaricool termékverseny projektmenedzsere.

A beszélgetés a győztesek bemutatásán túl arról is szól, miként alkotják a pályázók a hazai gazdaság lenyomatát és hogy hogyan hat egy ilyen megmérettetés a kisvállalkozók tudatosságára.

Csak 6 perc, érdemes megnézni!

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricool.blog.hu/api/trackback/id/tr1218106842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása