I Love Hazai Podcast: Miért fontos a PR és a kríziskommunikáció a kisvállalkozók számára?

Legfissebb epizódunkban egy olyan témát járunk körbe, ami a sikeres üzleti működés alapjainak egyike: a hatékony PR és kríziskommunikáció. 

ilovehazai-podcast-hc-hir-3.jpg

Az adásból kiderül, miért fontos a PR minden iparágban, és milyen előnyöket rejt magában. Megismerhetjük továbbá, hogy a kríziskommunikáció miért elengedhetetlen, és azt, hogy hogyan érdemes kezelni a váratlan helyzeteket.

 

Az epizód során a meghívott szakemberek értékes tippeket és praktikus tanácsokat osztanak meg velünk, többek között arról, hogy miképpen lehet felépíteni és fenntartani egy kisvállalkozás pozitív imázsát. Emellett szó esik arról is, hogy miért fontos kommunikálni a vásárlókkal, és hogyan reagáljunk a visszajelzéseikre, igényeikre. 

Résztvevők: Vas Dóra (Matrix PR), Koletán Gergely (ChiliYard), Maczelka Márk (SPAR Magyarország - Kommunikációs vezető) 

Műsorvezető: Mantz László

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricool.blog.hu/api/trackback/id/tr2518188027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása