Mesterséges intelligencia (AI) eszközök a marketingben - hallgass bele az új I Love Hazai podcast adásba!

ilovehazai-podcast-hc-hir-1000x500_jpg-4.jpg
Adásunkban Raskó Attila ügynökség-vezetővel, Varga Katalin digitális vezetővel és Demeter Klaudia vállalkozóval beszélgettünk arról, hogy mi is az a generatív AI és milyen folyamatok változtak azzal, hogy berobbant a cégek életébe.
Hogyan jelenik meg a mesterséges intelligencia a kisvállalkozók életében, és hogyan egy “multis” környezetben? Miben tudja segíteni a munkát, és mik azok a területek, ahol elengedhetetlen az emberi munkaerő? Mire kell vigyázni vagy figyelni, ha AI-t használunk? Mi az, amire érdemes használni és mik azok a területek, ahol még gyerekcipőben jár az AI?
Az adásból megtudjuk azt is, hogy milyen munkafolyamatokat lehet akár teljesen kiváltani a mesterséges intelligenciával, illetve hogy mik lehetnek az általa generált tartalmak hátrányai.

Vendégeink: Raskó Attila (ContentPlus - BBN Hungary), Demeter Klaudia (Demeter Chocolate), Varga Katalin (SPAR)
Házigazda: Mantz László

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricool.blog.hu/api/trackback/id/tr3718306853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása