Elindult a kötelező visszaváltási rendszer (DRS) - hasznos információk az I Love Hazai podcastben

ilovehazai-podcast-postcover-1920x1080_jpg-4_1.jpg

Ennél aktuálisabb epizóddal nem is indulhatna az év. Idei első adásunkban Szabó Szilvia (MOHU) gyártói felelősségi rendszerek vezetőjével, Dr Kiskovács Miklós tanácsadóval és Zombory Csilla (SPAR) minőség és környezetirányítási vezetővel beszélgettünk a január 1-jén bevezetésre kerülő kötelező visszaváltási díjas rendszerről.

Miért van szükség a DRS rendszer bevezetésére? Milyen plusz feladatai lesznek a gyártóknak, a kereskedőknek és az importőröknek? Van-e olyan gyártó, akire nem vonatkozik a kötelező visszaváltási díj? Miből áll a termékregisztráció és milyen termékek tartoznak bele?

Az adásból megtudjuk azt is, hogy miért jó, ha az egyszer használatos műanyagok visszaterelődnek a gazdaságba, illetve hogy hol és kik létesíthetnek visszaváltópontot.

Vendégeink: Szabó Szilvia (MOHU), Dr Kiskovács Miklós (Green Tax Consulting), Zombory Csilla (SPAR)

Házigazda: Mantz László

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricool.blog.hu/api/trackback/id/tr5518294963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása