Hogyan állj neki egy vállalkozás indításának?

Hallgasd meg mit mondanak a szakértők!

ilovehazai-podcast-hc-hir-1000x500_jpg.jpg

Itt az I Love Hazai podcast legfrissebb epizódja, amelyben Tüske Tamás üzleti mentorral, Rammacher Zoltán kkv marketing és értékesítéstámogatás vezetővel, illetve Gyurján Attila vállalkozóval arra kerestük a választ, hogy mit kell végiggondolni egy vállalkozás elindítása előtt.

Elég-e egy jó ötlet a vállalkozás elindításához? Hogyan lehet tesztelni a saját ötleteinket? Miért fontos a tervezés? Miért nem felesleges akár több tervet is készíteni? Miért érdemes mérföldköveket kitűzni magunk elé? Miért elengedhetetlen a cash flow tervezés? 

A beszélgetésből kiderül, hogy hogyan érdemes kialakítani a vállalkozás koncepcióját, hogy hogyan segít az üzleti terv a váratlan eseményekre reagálni, és hogy miért fontos az üzleti életben is az önreflexió.

 

Vendégeink: Tüske Tamás (ViddEl, StartItUp), Gyurján Attila (Wolf&Lamb), Rammacher Zoltán (K&H)

Műsorvezető: Mantz László

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricool.blog.hu/api/trackback/id/tr218193775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása