A nemzetközi pályán is nyerő szériában a Wolf&Lamb

Így kell piacra lépni!

hbp00938.jpg

Még csak április van, de Gyurján Attila és a Wolf & Lamb csapata máris elmondhatja, hogy 2023 számukra sikeres év volt. Miközben a gyógynövényekből készült likőrjük bekerült a Hungaricool termékverseny legjobbjai közé és a palackok megjelentek az INTERSPAR áruházak polcain, az italkülönlegesség két nemzetközi versenyben is kitűnő helyezést ért el.

bisc_medal_gold_2023.pngAz idén 10. alkalommal megrendezett Berlin International Spirits Competition (BISC) a szeszes italok egyik legrangosabb versenye. Különlegessége, hogy a kereskedelemben és vendéglátásban dolgozó szakemberekből válogatott zsűri vakteszttel választja ki a győztes italokat. 


Ezúton is gratulálunk Gyurján Attilának és társainak, hogy 16 ország 250+ benevezett terméke közül likőrjük elnyerte az aranyérmet. Erre a versenyre figyel a szakma, így minden esély megvan rá, hogy a Wolf & Lamb márka elinduljon hódító útjára Németországban és más európai országokban is. 

 

lsc_bronzemedal-2023.pngA sikersorozat Nagy-Britanniában folytatódott: a Wolf & Lamb likőr bronzérmes lett a London Spirit Competition mezőnyében. Ebben a versenyben, ahol külön-külön kategóriában szerepelnek a konyakok, tequilák, vodkák és más szeszes italok, az íz mellett az ár/érték arányt és a megjelenést (csomagolást) is értékelik.  Ezek a szempontok egybeesnek Gyurján Attiláék törekvéseivel - ennek is köszönhető a siker. 

A sikerek visszaigazolták az elképzelést, hogy frissíteni kell a röviditalok piacát és erre kiválóan alkalmasak a különleges, gyógynövényalapú likőrök. Biztosak vagyunk benne, hogy a Wolf & Lamb likőrjeire a legfontosabb zsűri, a vásárlók is jó minősítést adnak majd.

london_spirits_competition_8774_wolf_lamb_herbal_liqueur_by_distiler_c.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricool.blog.hu/api/trackback/id/tr5218106846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása