Csokiba rejtett élmény - Chocorich

Bemutatjuk a 2023-as Hungaricool győzteseket

hbp02275_retus.jpg

A kézműves csoki ma már nem szenzáció. Nem számítanak ritkaságnak a különleges pálinkák sem. A csokiba “rejtett” pálinka viszont egészen más.

Tamási Richárd “családi örökségként” kapta az élelmiszeripar iránti érdeklődést. Már gyerekkora óta tervezte, hogy egyszer majd saját csokimárkája lesz. Most fontos lépést tett ebbe az irányba.

A gyerekkori álmok mára valóra váltak, ráadásul a legjobbkor: a Chocorich termékcsalád éppen a Hungaricool termékverseny nevezési időszaka előtt készült el, így logikus volt, hogy a pálinkás finomságok is részt vesznek a versenyen. Ahogy mondani szokás: a többi már történelem, hiszen a Chocorich bejutott a Hungaricool legjobbjai közé, és már elérhető az INTERSPAR üzletekben.

A Chocorich minőségi étcsokoládé golyókba rejtett szamócapálinkát, körtepálinkát, szilvapálinkát vagy barackpálinkát kínál, de Richárd máris dolgozik az új variációkon.

hbp02240.jpg“Az alkoholos csoki előállítása egyáltalán nem egyszerű, mivel a pálinka nem közvetlenül a csokival érintkezik, hanem egy cukorból készült “tartályba” kerül.” - avat be minket a szakmai titkokba Richárd. Mára ez a technológia jól működik, bérgyártásban készülnek az édességek.

Richárd bízik benne, hogy a Chocorich termékek hamarosan a vevők kedvenceivé válnak.

“A Chocorich termékek titka szerintem az, hogy prémium pálinkákkal készülnek. Úgy gondolom, csak ezek a különleges italok adhatják meg azt az élményt, ami megkülönbözteti ezeket a csokikat más hasonló termékektől.”

A márkaépítés fontos része a csomagolás. Tamási Richárd ezt sem bízta a véletlenre, hanem maga végzi a tervezői munkát. Így készültek el a Chocorich jellegzetes csomagolásai, ikonikus helyszínekkel és élőlényekkel.

Ma még “klasszikus”, egyszemélyes vállalkozás áll a Chocorich termékek mögött, de Richárd bízik benne, hogy a jövőben növekedésnek indul a cég.

“Óriási sikernek tartom, hogy elsőre sikerült bejutnom a Hungaricool győztes csapatába. Ha most nem jött volna össze, több másik versenyzőhöz hasonlóan a következő években is mindenképpen újra próbálkoztam volna. Nagyon fontos nekünk, induló vállalkozásoknak a Hungaricool, hiszen az intenzív felkészítéssel és az áruházi jelenléttel óriási lendületet ad” - mondja Richárd.

hbp02309.jpg

Hosszabb távon egy önálló csokimárkát szeretnék felépíteni. Ehhez nagyon fontos állomás a Hungaricool termékverseny. A bekerüléssel a zsűritől, majd a felkészülés során is sok visszajelzést kaptam. Nagyon várom a vásárlói véleményeket is. Bízom benne, hogy ezek alapján, még jobban megerősödve a Chocorich hosszabb távon is megmarad az INTERSPAR áruházak kínálatában.”

A Hungaricool győztes Chocorich termékek 2023. április 20-tól kaphatóak országosan az INTERSPAR áruházakban

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricool.blog.hu/api/trackback/id/tr5118105892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása