Jelentkeznél a Hungaricool termékversenyre, de tartasz a hirtelen szintlépés kockázatától?

Így segít a K&H megragadni életed nagy lehetőségét!

Az INTERSPAR polcokra való bekerülés óriási lehetőség és egyben kihívás is, hiszen jóval többet kell gyártanod, amihez nagy valószínűséggel kapacitást kell bővítened ezért nem árt, ha ehhez előre megtervezed a várható kiadásaidat és a bevételeidet. Hiszen a pénzügyi tudatosság elengedhetetlen ahhoz, hogy a termékversennyel járó szintlépést sikerrel megugorhasd.

693fe3f4-5404-4826-a8f0-1efeda71fe1e.jpeg

A K&H éppen ezért az idei évadtól még aktívabb szerepvállalással csatlakozik a Hungaricool termékversenyhez: személyre szabott pénzügyi tanácsadással és finanszírozással támogatja a győzteseket, hogy teljesíteni tudják a vállalt kötelezettségeiket. De mit is jelent ez pontosan?

Pénzügyi tudatosság erősítése

A programba való bekerülés óriási lehetőség, de egyben hatalmas kihívás is. A korábban megszokott mennyiségekhez képest, ugyanis lényegesen nagyobb volument kell előállítanod és szigorú minőségi elvárásoknak is meg kell felelned, kezdve a termék gyártási folyamatától, a csomagoláson át a logisztika megszervezéséig, melyek mind jelentős költségnövekedéssel járnak. Az így felmerülő költségek ráadásul hamarabb jelentkeznek a bevételnél, amely nagyon könnyen likviditási gondokat okozhat a vállalkozásod életében. Ahhoz, hogy a lehetőségből, valódi siker legyen, előre meg kell tervezned a pénzügyeket! A K&H egyik célja éppen ezért a pénzügyi edukáció erősítése. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a SPAR Beszállítói Akadémia keretében a pénzügyi tervezéshez és a cashflow tervezéshez is segítséget kapsz, így előre látni fogod, hogy mikor milyen kiadásra és bevételre számíthatsz! Az itt megszerzett pénzügyi tudást pedig a későbbiekben is hasznosíthatod.  

Személyre szabott pénzügyi tanácsadás

A pénzügyi felkészítés része, hogy a résztvevők kapnak egy komplex pénzügyi tervező táblát, amit az előadásokon elhangzottak alapján fel tudnak tölteni saját vállalkozásuk adataival, megtéve ezzel az első konkrét lépést a pénzügyi tervezés folyamatában. Mivel minden  vállalkozás más, eltérő üzleti modellben működik, előfordulhat, hogy  egyedi kérdések is felmerülhetnek akár az árképzés, megtérülés vagy az áfa elszámolása kapcsán. Ilyen esetekben a K&H szakértői csapatának tagjai, további személyre szabott segítséget tudnak nyújtani. A tervezés nem csak a Hungaricool termékverseny miatt fontos, hanem a vállalkozás mindennapi, sikeres működésének is elengedhetetlen feltétele! Sőt, a tervezést követően a tényleges megvalósulást is folyamatosan nyomon kell követni, hiszen pont, a mai gyorsan változó gazdasági környezetben még inkább elengedhetetlen, hogy időben észleld, hogy a tervekhez képest hol kell beavatkozni és ehhez pénzügyileg megalapozott, gyors döntéseket tudj hozni!

Igényekhez igazodó finanszírozási megoldások

A szintlépés komoly költségnövekedéssel és beruházási igénnyel is jár, amelyhez a pénzügyi tervezés mellett adott esetben szükség lehet külső forrás bevonására. A K&H ezért finanszírozási megoldásokkal is támogatja a cégeket az áruházak polcaira való bekerüléssel együtt járó nagy ugrásban. Legyen szó akár a vállalkozás napi működési költségeinek áthidalásáról, a kapacitásbővítéshez szükséges készlet, vagy alapanyagbeszerzésről, gépek, berendezések vásárlásáról, vagy ingatlanberuházásról, a K&H kínálatában minden cég számára van megfelelő finanszírozási konstrukció. Így a pénzügyi forrást biztosító finanszírozási megoldások mellett, te maximálisan arra koncentrálhatsz, hogy gördülékenyen valósíthasd meg az  INTERSPAR áruházak polcaira való bekerülést! 

Ha a pénzügyi tudatosság terén további hasznos cikkeket olvasnál, látogass el a K&H üzletetide! oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaricool.blog.hu/api/trackback/id/tr5317972656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása